Kurti premton përkrahje për mësimdhënësit (Video)

Shpërndaje

Kjo e shtunë është e veçantë për mësimdhënësit. Pikërisht këtë ditë shënohet 7 marsi, dita e mësuesit.

Andaj, në një organizim të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, u nderuan disa prej tyre për kontributin që dhanë ndër vite.

Aty i pranishëm ishte edhe Kryeministri Albin Kurti, që tha se do të punojë me Qeverinë e tij për ta kthyer dinjitetin e mësuesve.

Postimi i plotë i Albin Kurtit në facebook:

Video Klan Kosova