Kurti: Turpi nuk i përket atyre që u përdhu.nuan, por gjithë të tjerëve, gjithë neve tjerëve

Shpërndaje

Turpi nuk i përket atyre që u përdhu*nuan, por gjithë të tjerëve, gjithë neve tjerëve.

Shumë e respektuara, znj. Vasfije Krasniqi Goodman, mirë se erdhe në shtëpinë tënde,

E nderuara Kryetare e Kuvendit të Kosovës, znj. Vjosa Osmani,

E nderuara Nënkryetare, znj. Arbërie Nagavci,

Të nderuara deputete e deputetë të Kuvendit,

Të nderuar ministra, e zëvendëskryeministra,

Shkëlqesi ambasadorë dhe mysafire të nderuara,

Të nderuar qytetarë të Republikës.

22 vjet kanë kaluar. Unë dje mora pjesë në dy marshe publike për të drejtat e grave, në Ditën Ndërkombëtare të tyre, më 8 Mars, dhe bëmë homazhe në Kompleksin Memorial “Heroinat”.

Sot jemi këtu në Kuvendin e Republikës për të folur për një çështje që është sa e dhimbshme po aq edhe tragjike.

Postimi i plotë i Albin Kurtit: