Sela bashkë me ekipin e tij vazhdon takimet me mërgimtarët në Vells të Austrisë

Shpërndaje

Lideri i ASH-së, Ziadin Sela bashkë me ekipin e tij vazhdon takimet me mërgimtarët në Vells të Austrisë, njofton ALBAZONE MEDIA.

Sela: Takim me mërgimtarët në Vells të Austrisë 🙏✌️

Taravari: Përkrahje e fuqishme nga mërgimtarët tanë që jetojnë e punojnë në Vjenë.
Ndryshimi po vjen!
#12Prilli #Ndryshimi

Postimi i plotë i Ziadin Selës dhe Arben Taravarit në facebook: