Pamje e jashtëzakonshme, Kosovës i shtohet një liqe në Kaçanik (Foto)

Shpërndaje

Një liqe i është shtuar Republikës së Kosovës.

Bëhet fjalë për liqenin, Jezerin, i cili gjendet në Kaçanik – konkretisht mes fshatit Shtrazë dhe Ivajë.

Më poshtë, disa foto të reliazuara nga Visar Loku.