Isen Shabani kandidon sërish për në krye të Vrapçishtit

Shpërndaje

Partia opozitare shqiptare, Aleanca për Shqiptarët njoftoi se gjatë ditës së djeshme, Kuvendi i kësaj dege ka vendosur që në zgjedhjet e ardhshme të garojë me kryetarin aktual të Komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani.

“Të nderuar bashkëqytetarë të Komunës së Vrapçishtit, sot zyrtarisht dhe unanimisht, kuvendi i Aleancës për Shqiptarët dega Vrapçisht zgjodhi Kryetarin aktual të Komunës së Vrapçishtit z. Isen Shabani kandidat për Kryetar të Komunës së Vrapçishtit në zgjedhjet e rradhës për fitoren e rradhës!” thuhet në njoftimin e ASH dega Vrapçisht.