Macja e të ndjerit Muftiut të Sanxhakut Muamer Zukorliç, dy ditë me radhë nuk largohet nga varri i tij (Foto)

Shpërndaje

Me datë 06.11.2021 i ka dorëzuar shpirtin Allaut të gjithësisë, myftiu i Sanxhakut, akademik Muamer ef.Zukorlic.

Zukorlic ka qenë një thirrës i veçaur dhe një burrështetas i madh që ka ngritur jo rradhëherë çështjen e muslimanve të Sanxhakut.

Macja e rahmetli muftiut te Sanxhakut Muamer Zukorliç dy ditë me radhë nuk largohet nga varri i tij.