ASH përkrah propozimin Afrim Gashi për kryeministër

Shpërndaje

Nga Aleanca për Shqiptarët e përkrahin propozimin e Mickoskit i cili e propozoi Afrim Gashin për mandatar. Nënkryetari i ASH-së, Elmi Aziri sot në Kuvend tha se me siguri Mickoski ka parë kapacitete te Afrim Gashi që mundet t’i zgjidh të gjitha çështjet.

“Sigurisht z.Mickoski ka parë kapacitete te z.Afrim Gashi për ta zgjidhur edhe problemin e bllokadës nga ana e BE-së, edhe për zgjidhjen e çështjeve ekonomike, shëndetësore etj etj… Dhe e ka bërë një propozim të tillë, sigurisht që ne do ta përkrahim”, tha Elmi Aziri nga Aleanca për Shqiptarët.