Basha publikon rezolutën: Më 18 dhjetor do zgjedhim të ardhmen!

Shpërndaje

Kryetari i PD-së, Basha, pas mbledhjes se Keshillit ka bere nje status ne facebook:

Këshilli Kombëtar i Partisë Demokratike foli qartë. Edhe më qartë do të flasë Kuvendi Kombëtar më #18Dhjetor. Ne do të zgjedhim të ardhmen, në mbrojtje të vlerave të shenjta të Partisë Demokratike dhe për ta shndërruar atë në forcën qeverisëse që shqiptarët meritojnë!