“Më vdiqën shtatë fëmijë”, ky rrëfim rrënqethës i kësaj nëne të vuajtur!

Shpërndaje

Në emisionin Kojshia Show këtë të diele për te diskutuar mbi temën: Nëna shqiptare ndër vite, ishin të ftuar: Edita Doli, gazetare ne Tv Dukagjini dhe Daut Demaku, mësues i Mendimit Pozitiv.

Në emision ka qenë e ftuar edhe Elfete Maxhuni nga Vushtrria, e cila ka një histori tejet të dhimbshme familjare.

Në minutën e 18:00 të emisionit, Nëna Elfete i bëri me lot Daut Demakun dhe Edita Dolin, me rrëfimin e saj se si i kanë vdekur 7 fëmijë.

Ndiqeni minutën e 18:00 të emisionit për më shumë.