Nuhiu: Kundërshtoj listën për faljen e disa të burgosurve

Shpërndaje

Zëvnedësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu thotë se nuk pajtohet me listën që Ministria e Drejtësisë ka propozuar deri tek Presidenca për për falje të të burgosurve, përcjell TV21. Nuhiu thotë se propozimet vijnë nga drejtoritë e burgjeve.

“Propozimet e Drejtorive të burgjeve për të falur të burgosur të caktuar të cilët me veprat e tyre të kriminalizuara shqetësuan qytetarët dhe dridhën themelet e shtetit asnjëherë nuk do ta kenë mbështetjen time dhe nuk duhet ta kenë as mbështetjen e dikasterit të drejtësisë”, ka shkruar mes tjerash Nuhiu.