Pesë gjyqtarë aktivë dhe të licencuar pikësh në Gjermani i japin fitoren Robin Krasniqit ndaj Dominic Boesel

Shpërndaje

Sot në Gersthofen u zhvillua rivlerësimi i ndeshjes për titullin e Kupës së Botës Krasniqi-Bösel II në kuadër të një eventi publik me prezencë mediatike.

Rezultati është, Robin Krasniqi është shpallur fitues i pikëve unanim i ndeshjes. Pesë gjyqtarë aktivë dhe të licencuar pikësh në Gjermani menduan se Robin Krasniqin e ka fituar këtë meç, transmeton GazetaBlic Sport.

Vlerësimi i gjyqtarëve është si më poshtë:

Timo Hoffmann e vlerësoi meçin 116:112 për Robin Krasniqin
Tengis Sade e vlerësoi meçin 116:112 për Robin Krasniqin
Sergej Kovalenko e vlerësoi meçin 115:114 për Robin Krasniqin
Mathias Eichler e vlerësoi ndeshjen 115:113 për Robin Krasniqin
Jens Kluge e vlerësoi meçin 115:113 për Robin Krasniqin

Megjithatë, ky është vetëm një vlerësim i kërkuar dhe nuk e kthen ende titullin tek Krasniqi. Skuadra e Krasniqit ka njoftuar  do të vazhdojë me të gjitha mjetet e saj të ndjek rrugët që e kthejnë titullin.

Krahas arsyeve të sjella tashmë për të protestuar, tashmë ka edhe një rivlerësim të gjyqtarëve me 5 pikë aktivë dhe të licencuar në Gjermani.