Skender Rexhepi: E dinim që nuk do të kemi datë për negociata në dhjetor (Video)

Shpërndaje

Skender Rexhepi tha për TV21 se e dinim që nuk do të kemi datë për negociata në dhjetor, dhe kjo ka qene vetem marketing i PR politik qe do te jepet data ne dhjetor.

Ai tha se kane shpresa per ne Janar dhe nese kjo nuk do te ndodhe ateher do te shohin hapat e metutjeshem si do te veprojne si parti.