Është gjetur i vdekur tetovari i humbur, Eqrem Lutfiu Iqo

Shpërndaje

Sot (16 janar) rreth orës 11.30-11.40, në ujërat e lumit Shkumbim, në zonën e fshatit Falisht të Tetovës, është gjetur trupi i pajetë i personit I.L. (62) nga Tetova, për të cilin më datë 31.12.2021 është raportuar se ishte larguar nga shtëpia.

Disa ditë më vonë pasi I.L. janë kryer kërkime intensive me ekipet e SPB-së Tetovë, ndërsa në kërkim janë përfshirë edhe qen kontrollues. Në koordinim me Prokurorin Publik dhe me pjesëmarrjen e mjekut ligjor organizohet inspektimi në vendin e ngjarjes.